Νέα

11o Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (ΕΕΣΣ)

Δρ. Θεόδωρος Β. Γρίβας:  Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης,

“ H Εταιρεία μας παραμένει δυνατή σε πείσμα των καιρών”.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 11o  Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (ΕΕΣΣ)  που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza,  2-5 Νοεμβρίου 2017, στην Αθήνα, συνεχίζοντας την πετυχημένη παράδοση των προηγουμένων συνεδρίων . Ο Πρόεδρος της  Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης, Δρ. Θεόδωρος Β. Γρίβας, στον  χαιρετισμό του, αναδεικνύει την αξία, τη σημασία και τον στόχο του συνεδρίου.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (ΕΕΣΣ) είναι ένα φόρουμ για την πραγματοποίηση της αποστολής και των στόχων της Εταιρείας, για την προώθηση της βέλτιστης φροντίδας όλων των ασθενών με παθήσεις και παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης. Είναι λοιπόν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να σας ανακοινώσω και να σας προσκαλέσω στο 11ο Συνέδριο της ΕΕΣΣ που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza,  2-5 Νοεμβρίου 2017, στην Αθήνα.

Στο φετινό ετήσιο Συνέδριο φιλοδοξία μας είναι, εκτός από τους εντοπίους συναδέλφους, να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες Ιατρούς που ασχολούνται με την Σπονδυλική Στήλη και εργάζονται στο Εξωτερικό είτε μόνιμα είτε προσωρινά. Η συμμετοχή τους θα μας γεμίσει με χαρά και θα μας δοθεί η ευκαιρία να μoιραστούμε αμφίδρομα τις γνώσεις μας.

Οι παρουσιάσεις στο ετήσιο Συνέδριο γίνονται από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα και θα είναι επωφελείς για τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν παθήσεις και παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν σε μια σειρά θεμάτων, δίδουν την εικόνα της σύγχρονης πρακτικής στην ελληνική και παγκόσμια πραγματικότητα.

Είναι μεγάλη η χαρά μας επίσης να σας ανακοινώσουμε ότι το ετήσιο Συνέδριο της ΕΕΣΣ θα γίνει σε συνδυασμό με το ετήσιο Συμπόσιο του Τμήματος Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.  Επιπλέον θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εντός του πλαισίου του Συνεδρίου μας, η  Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας – Τμήμα Σπονδυλικής Στήλης, θα διοργανώσει Συμπόσιο προσεγγίζοντας κοινή θεματολογία.

Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε την πετυχημένη παράδοση των προηγουμένων συνεδρίων και θέλουμε και το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός στην ενημέρωση και συνεχιζόμενη εκπαίδευση όλων μας, παλαιών και νέων συναδέλφων, για την επίτευξη δε του σκοπού αυτού η εγγραφή των ειδικευομένων ιατρών προσφέρεται δωρεάν.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στο Συνέδριό μας θα βραβευτεί μια επιστημονική εργασία η οποία θα χρηματοδοτηθεί για να δημοσιευτεί στο PubMed indexed περιοδικό Scoliosis and Spinal Disorders (https://scoliosisjournal.biomedcentral.com), δίδοντας αναγνώριση στην ερευνητική προσπάθεια αλλά και στην ομαδική εργασία.

Θεωρώντας ότι η επιτυχία του Συνεδρίου μας βασίζεται στην παρουσία σας, προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας, με ιδιαίτερη δε χαρά αναμένουμε τις επιστημονικές σας εργασίες ώστε να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι η Εταιρεία μας παραμένει δυνατή σε πείσμα των καιρών.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Δρ. Θεόδωρος Β. Γρίβας

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης