Εκδηλώσεις

Έλεγχος για ύπαρξη Σκολίωσης στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εκάλης

Το Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, Ο Δήμος Κηφισιάς, ο Εξωραιστικός Σύλλογος Εκάλης, το Διαγνωστικό Κέντρο Ορθοβιοτική και το Κέντρο Scoliosis Spine Laser Center με την συνεργασία του Χειρούργου Ορθοπεδικού, ειδικού σπονδυλικής στήλης κ. Γεωργίου Κελάλη, προσφέρουν στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εκάλης την δυνάτοτητα εξέτασης για τυχόν ύπαρξη Σκολίωσης εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία άλλη δέσμευση.

Όπως είναι γνωστό η σκολίωση είναι μια κατάσταση της Σπονδυλικής Στήλης κατά την οποία αυτή παίρνει δεξιά ή αριστερή στροφή. Η μέτρηση γίνεται με το σύστημα Formetric4D, μέθοδο τρισδιάστατης απεικόνισης της σπονδυλικής στήλης, υψηλής ανάλυσης, ακρίβειας και αξιοπιστίας, χωρίς ακτινοβολία, το οποίο διαθέτει το κέντρο Scoliosis Spine Laser Center. Λόγω της χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας για να υποβληθεί κάποιος στην εξέταση θα πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον ένα μέτρο και τριάντα εκατοστά (1,30 cm).

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την 26/5/2016 στο Εντευκτήριο Εκάλης από τις 14:00 μέχρι τις 18:00 και εκτός από τους μαθητές μπορεί να συμμετάσχει και οποιοσδήποτε άλλος κάτοικος του Δήμου Κηφισιάς αρκεί να το δηλώσει στην Ορθοβιοτική (τηλέφωνο 210 3230000) ή στo Κέντρο Scoliosis Spine Laser Center (τηλέφωνο 2104820211) μέχρι και την 23/5/2016.

Οι μαθητές ή άλλοι ανήλικοι οι οποίοι θα συμμετάχουν στην εξέταση θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από έναν γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος θα πρέπει να συμπληρώσει επί τόπου έντυπο έγγραφης συγκατάθεσης. Η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα της εξέτασης θα είναι έτοιμη άμεσα τα δε οριστικά αποτελέσματα θα μπορούν να παραληφθούν από τα Ιατρεία της Ορθοβιοτικής την επόμενη εβδομάδα (Λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες την ημέρα των εξετάσεων).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παραπάνω τηλέφωνα ή και στον κ. Δημήτριο Τοβίλ (τηλέφωνο 6945 461 264) ο οποίος έχει αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό του έργου.

Σημειώνεται ότι η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αίγιδα του Δήμου Αθηναίων με την συνεργασία της Ορθοβιοτικής η οποία είναι ένα Διαγνωστικό Κέντρο το οποίο φημίζεται για την υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης και διατίθεται να προσφέρει στους μαθητές του Σχολείου και άλλα σημαντικά προνόμια σχετικά με την υγεία τους και με την ευγενική διάθεση του συστήματος Formetric4D από το κέντρο Scoliosis Spine Laser Center.

Related Posts