Εκδηλώσεις

9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Scoliosis Spine Laser Center : Παρουσίαση νέων υπηρεσιών και προϊόντων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε   και φέτος το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης, το οποίο πραγματοποιήθηκε   από τις 29 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο AMALIA στo Ναύπλιο.  Για μια  ακόμη χρονιά το συνέδριο αποτέλεσε  πεδίο συνάντησης για όλους τους Έλληνες Ορθοπαιδικούς, Νευροχειρουργούς ,Φυσιάτρους και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων οι οποίοι είχαν  ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης και την αντιμετώπισή τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δόθηκε η δυνατότητα οι σύνεδροι να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις και να ενημερωθούν για τις γενικότερες εξελί- ξεις σε ένα τομέα που τείνει να εξελιχθεί σε αυτόνομη ιατρική ειδικότητα.

Πρωταρχικός σκοπός του φετινού συνεδρίου, όπως και των προηγούμενων ήταν  η εκπαίδευση και επιμόρφωση όλων, ειδικών και μη αλλά και ειδικευομένων, στην σύγχρονη αντιμετώπιση των ασθενών με προβλήματα Σπονδυλικής Στήλης.

Το κέντρο Scoliosis Spine Laser Center  για μια ακόμη χρονιά   συμμετείχε δυναμικά στο συνέδριο  παρουσιάζοντας νέες υπηρεσίες και  πρωτοποριακά προϊόντα , συμβαδίζοντας  ουσιαστικά με τις εξελίξεις   και τις τάσεις που υπάρχουν διεθνώς .

Related Posts