Νέα

Αλήθεια, τι είναι πελματογράφημα;

Τα παπούτσια αποτελούν μια από τις στιλιστικές αδυναμίες των ανδρών και των γυναικών.  Πόσοι όμως γνωρίζουν παρά την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης  την ανατομία του πέλματος;

Αλήθεια  πόσο χρόνο  έχετε αφιερώσει  ( εάν έχετε αφιερώσει) για μια εξέταση του πέλματος;

Τι  είναι πελματογράφημα;

 Το κέντρο Scoliosis SLC  αποκαλύπτει την άγνωστη για τους περισσότερους από εσάς εξέταση , το πελματογράφημα.

Πρόκειται για μια  πολύ απλή και ανώδυνη μέτρηση που καλό είναι να γίνεται από όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας, έστω και για να καλύπτουν την στιλιστική τους αδυναμία, επιλέγοντας έτσι το κατάλληλο υπόδημα.

Tο πελματογράφημα είναι μια εξέταση που  αναλύει την κατανομή των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση, αποτυπώνοντας ψηφιακά τη μορφολογία του πέλματός μας.

Δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τις παθήσεις των κάτω άκρων.

Η συσκευή του πελματογράφου λειτουργεί με αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τις πιέσεις που ασκούνται σε κάθε σημείο του πέλματος, όταν αυτό βρίσκεται σε επαφή με την επιφάνειά της. Mε τη συσκευή είναι συνδεδεμένος ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος συλλέγει, επεξεργάζεται και αναλύει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

H ανάλυση των μετρήσεων γίνεται από τον υπολογιστή και η τελική τους αξιολόγηση από τον ειδικό του κέντρου Scoliosis SLC, ο οποίος, εάν το κρίνει απαραίτητο, θα σας συστήσει να χρησιμοποιήσετε ειδικά ορθωτικά πέλματα στα παπούτσια, τα οποία θα κατασκευαστούν αποκλειστικά για εσάς με βάση το πελματογράφημά σας.

Related Posts