Νέα

Αθλητικά Παπούτσια είμαστε σίγουροι ότι ξέρετε που θα βρείτε . Πελματογράφημα όμως ξέρετε που μπορείτε, να κάνετε δωρεάν;

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα  οδηγεί τους περισσότερους από εμάς στην αγορά. Με ένα μαγικό ραβδάκι θέλουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες μας . Επειδή κάτι τέτοιο στις μέρες μας είναι δύσκολο , είναι χρήσιμο , να καταγράψουμε  πρώτα τις ανάγκες μας και στη συνέχεια να προγραμματίσουμε τη βόλτα μας στα εμπορικά κέντρα.

Τα αθλητικά παπούτσια και το αθλητικό ντύσιμο έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τα δυο τελευταία χρόνια, σύμφωνα  με στοιχεία της αγοράς.  Το αθλητικό style δίνει άνεση , εκπέμπει γοητεία , κάνει πιο κομψή την εμφάνιση μας.

Τα έντονα χρώματα των αθλητικών παπουτσιών  κερδίζουν συνεχώς  εντυπώσεις   και πολλά με αρκετές φούξια αποχρώσεις αλλά και μοβ είναι ότι πιο μοντέρνο και συνηθισμένο μπορείτε να συναντήσετε στις βιτρίνες των καταστημάτων .

Αθλητικά Παπούτσια είμαστε σίγουροι  ότι ξέρετε που θα βρείτε .

Πελματογράφημα όμως ξέρετε που μπορείτε,  να κάνετε δωρεάν;

Κλείστε τώρα ραντεβού  στα κέντρα Scoliosis SLC και  μέσα σε λίγα λεπτά θα ξέρετε τα πάντα  για την υγεία των κάτω άκρων και όχι μόνο.  Το πελματογράφημα είναι μια εξέταση που  αναλύει την κατανομή των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση, αποτυπώνοντας ψηφιακά τη μορφολογία του πέλματος. Δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τις παθήσεις των κάτω άκρων. Πρόκειται για μια  πολύ απλή και ανώδυνη μέτρηση που καλό είναι να γίνεται από όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως  ηλικίας.