Ο χώρος μας

Το κέντρο Scoliosis SLC, σας υποδέχεται στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις του στο Μοσχάτο, Θεσσαλονίκης 2, έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό.

Στρατηγική επιλογή τοποθεσίας, δίπλα σε όλες τις συγκοινωνίες, με εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά ή το αεροδρόμιο και εξασφάλιση εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, το Scoliosis SLC αποτελείται από μοντέρνες, πλήρως τεχνολογικά εφοδιασμένες εγκαταστάσεις (υποδοχή, γραφείο ενημέρωσης, δοκιμαστήρια, αίθουσα λήψεως μέτρων, χώρο πελματογραφήματος και κατασκευαστική μονάδα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας).

Χώροι φωτεινοί, προσεγμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, φίνες γραμμές, ευχάριστα χρώματα, καθαρό και ήσυχο περιβάλλον, δημιουργούν ασφαλή, εκλεπτυσμένη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες με ποιότητα και επαγγελματισμό, σε φιλικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων με λειτουργικότητα και αίσθηση χαράς, αποφεύγοντας καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές  διαδικασίες.

Τα πρότυπά μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Στο κέντρο μας παρέχονται εγκεκριμένες υπηρεσίες και κατασκευές από τον ΕΟΦ, πιστοποιημένες από την Lloyd’s με έγκριση CE και γραπτή εγγύηση 2 ετών.