Εκδηλώσεις

Γράψτε τη δική σας Χριστουγεννιάτικη ιστορία

 

Ο Ντίκενς ξεκίνησε να γράφει τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία τον Οκτώβριο του 1843 και του πήρε περίπου δύο μήνες για να την ολοκληρώσει.

Εκείνες τις ημέρες στην Αγγλία επικρατούσε ένας απίστευτος παγετός. Έτσι, στο βιβλίο του, ο συγγραφέας συνδύασε τον καιρό με τα Χριστούγεννα και μάλιστα λέγεται πως γι’ αυτό, τα Χριστούγεννα, για όλο τον κόσμο, είναι συνδεδεμένα με το χιόνι. Ο Ντίκενς, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά και μέσα από την αγάπη που έτρεφε ο ίδιος για τα Χριστούγεννα, προσπάθησε να κάνει τους αναγνώστες του να ανακαλύψουν ξανά τις μικρές, απλές, γεμάτες ζεστασιά οικογενειακές στιγμές, γεμίζοντας τις καρδιές τους καλοσύνη και κάνοντάς τους να ξεχάσουν έστω και για λίγο τη φτώχεια και τη δυστυχία τους. Όταν ολοκλήρωσε το βιβλίο, πλήρωσε ο ίδιος τα χρήματα για την έκδοσή του, ενώ απαίτησε η τιμή να είναι εξαιρετικά χαμηλή, ούτως ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να το αγοράσουν.

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία κυκλοφόρησε στις 19 Δεκεμβρίου 1843 και μέσα σε μια εβδομάδα, 6.000 αντίτυπα του βιβλίου κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν.

Αυτές τις ημέρες είναι χρήσιμο και αναγκαίο να μαθαίνουμε , να ακούμε και να επεξεργαζόμαστε κάθε τι που μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για να ξεκινήσουμε κάτι το διαφορετικό, περίεργο και εντυπωσιακό.

Τα κέντρα Scoliosis Spine Laser Center δίνουν την ευκαιρία σε όλους εσάς να γράψετε την δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία, να μεταφέρετε εσείς οι ίδιοι ,το πνεύμα των Χριστουγέννων ,το νόημα των ημερών , τις δικές σας εμπειρίες , τις ιδέες και τις εικόνες της παιδικής ηλικίας.

Για τις επόμενες ημέρες, τα κέντρα Scoliosis Spine Laser Center θα φιλοξενήσουν τις δικές σας ιστορίες,

(που θα στείλετε στο e-mail: info@scoliosisslc.com),  στην ιστοσελίδα: www.scoliosisslc.com στην κατηγορία των εκδηλώσεων.

Καλά Χριστούγεννα

Σας περιμένουμε