Νέα

Η Shailene Woodley έχει σκολίωση!

Η Shailene Woodley είναι μια νεαρή σταρ του Χόλιγουντ, που διαγνώστηκε με σκολίωση σε ηλικία 15 ετών. Εκείνη την εποχή, είχε καμπυλότητα 38 μοιρών, η οποία είναι ακριβώς κάτω από τον χαρακτηρισμό σοβαρής σκολίωσης των 40+ μοιρών.

Φορούσε ένα κηδεμόνα για 2 χρόνια για να βοηθήσει στον έλεγχο της εξέλιξης της κατάστασής της. Όχι μόνο αφήνει το στίγμα της στη βιομηχανία του κινηματογράφου, είναι επίσης ένα εξαιρετικό παράδειγμα για άλλους νέους με σκολίωση λόγω της θετικής ψυχικής της στάσης.

Η Woodley είναι ανοιχτή για το πώς είναι για εκείνη η ζωή με σκολίωση και μιλάει συχνά για το πώς ποτέ δεν την εμπόδισε να είναι ενεργή ή να κάνει πιο δύσκολο να παίξει έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Σε μια συνέντευξή της, συνέκρινε ακόμη και με ανάλαφρη διάθεση τη σκολίωση της με κάποιον άλλο που έπρεπε να βάλει σιδεράκια για στραβά δόντια και περιγράφει την κατάστασή της, σαν να έχει το αρχικό της στη σπονδυλική της στήλη.

Θεωρεί τον εαυτό της τυχερό καθώς θα μπορούσε να είχε διαγνωστεί με μια πολύ πιο σοβαρή και/ή εξουθενωτική πάθηση.

Η στάση της Woodley αποτελεί έμπνευση για άλλους νέους που αγωνίζονται να συμβιβαστούν με τη διάγνωση της σκολίωσης. Είναι νέα, διάσημη, επιτυχημένη και δεν βλέπει τη σκολίωση της ως αρνητικό γεγονός στη ζωή της.