Νέα

Ιανουάριος: ο μήνας που γραφόμαστε στο γυμναστήριο χωρίς πελματογράφημα

Ο Ιανουάριος είναι συχνά ο μήνας που πολλοί από εμάς παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε αλλαγές και να ασκηθούμε ώστε να χάσουμε κιλά και κυρίως λίπος.

Η λέξη γυμναστική- άσκηση  είναι συχνά συνώνυμη με το γυμναστήριο. Στην Ελλάδα θα βρείτε πολλές ονομασίες που υποδηλώνουν τον χώρο ενός γυμναστηρίου. Fitness club ή Center (λέσχη ή κέντρο φυσικής κατάστασης), Health Club ή Center (λέσχη ή κέντρο υγείας), Gym (γυμναστήριο) κ.α.
Η εύρεση ενός γυμναστηρίου που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας και συγχρόνως να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα είναι ένα ουσιαστικό βήμα στην επίτευξη των στόχων σας για καλή φυσική κατάσταση.
Θα ήταν ευκολότερο για εσάς πριν  επιλέξετε ένα γυμναστήριο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας  να κάνετε ένα πελματογράφημα .

Και αν τα παραπάνω σας φαίνονται πολύπλοκα , ένα τηλέφωνο στα κέντρα Scoliosis SLC θα σας πείσει ότι μέσα σε 10 λεπτά , μπορεί να έχετε την πιο αξιόπιστη εικόνα για την σκελετικής σας υγεία. Συμβουλές και οδηγίες , τι πρέπει να προσέχετε, τι πρέπει να ακολουθήσετε και τι μπορείτε να απολαμβάνετε άνετα.  Εάν δεν το πιστεύετε τηλεφωνείστε τώρα και μπορεί να έχετε στις υπηρεσίες μας  20% έκπτωση.

Τηλέφωνα: 210 4820211 – 210 4831344