Νέα

Ηθοποιός στη σκηνή με κηδεμόνα Scoliosis Brace

Είναι όμορφη, αδύνατη και  γνωρίζει πλέον  να στέκεται σωστά. Πρόκειται για την  ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί σε γνωστή θεατρική παράσταση και πριν από λίγους μήνες διαπίστωσε  στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου,  που έγινε στο κέντρο Scoliosis SLC, ότι η σκολίωση της είχε χτυπήσει την πόρτα εδώ και χρόνια αλλά η ίδια το αγνοούσε. Απλά συμπτώματα στη  μέση  την οδήγησαν στον ορθοπαιδικό.  Η διάγνωση άμεση και  η χρήση του κηδεμόνα απαραίτητη. 

Με ψυχραιμία συνειδητοποίησε  την παράλειψη της, την απουσία προληπτικού ελέγχου σπονδυλικής στήλης και επίσκεψης στον ορθοπαιδικό. Τώρα πλέον γνωρίζει ότι η σωστή στάση του σώματος απαιτεί όχι μόνο θυσίες και ώρες ατελείωτες στα γυμναστήρια, αλλά και  μια επίσκεψη στον ορθοπαιδικό. Τις τελευταίες ημέρες,    φορώντας τον  κηδεμόνα Scoliosis Brace, η καθημερινότητα της έχει βελτιωθεί. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή,  φοράει τον κηδεμόνα Scoliosis Brace και εντυπωσιάζει τους πάντες με την εμφάνισή της. 

Το ιατρικό απόρρητο δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση περισσότερων στοιχείων, το παρόν κείμενο όμως δημοσιεύεται,  με την άδεια  και την συγκατάθεση της.

Related Posts