Μας εμπιστεύεστε, σας νοιαζόμαστε

Κέντρο Συντηρητικής Αντιμετώπισης Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης

Scoliosis
Spine Laser Center

Από το 1952 μέχρι και σήμερα, το κέντρο Scoliosis SLC ειδικεύεται στην αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης όπως η σκολίωση, η κύφωση κ.α. με την κατασκευή κηδεμόνωνΕιδικών φυσικοθεραπευτικών ασκήσεων σκολίωσης (PSSE), Πελματογράφημα και ορθωτικά πέλματα.

Μηχανήματα νέας τεχνολογίας και ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σας εγγυώνται την άριστη κατασκευή κηδεμόνων ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη.

Δεν εισάγουμε, αλλά σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τους κηδεμόνες, που συνταγογραφούνται από το ασφαλιστικό σας ταμείο και  έχουμε τη δυνατότητα αυθημερόν σχεδιασμού, κατασκευής και παράδοσης, όποτε απαιτείται.

Ως κατασκευαστική μονάδα με εμπειρία τριών γενεών, έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής όλων των τύπων κηδεμόνων. Η εμπειρία, η έρευνα, η τεχνογνωσία, η τεχνολογία μας οδήγησαν στον σχεδιασμό και την κατασκευή νέων τύπων κηδεμόνων αποκλειστικά από το κέντρο μας, του Scoliosis Brace ® και του Rehab Brace®. Κηδεμόνες που πλέον καθιερώθηκαν, επιλέγονται και προτείνονται από τα αποτελέσματά τους.

Ο συνδυασμός του κατάλληλου κηδεμόνα με την ειδικές φυσικοθεραπευτικές ασκήσεις σκολίωσης (PSSE),  αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αντιμετώπιση της σκολίωσης και της κύφωσης.

… έτσι κατασκευάζουμε αποτελεσματικούς κηδεμόνες

Ακριβής μεταφορά των σωματομετρικών στοιχείων του ασθενούς

Διεξοδικός έλεγχος των εργαστηριακών εξετάσεων (ακτινογραφίες, τομογραφίες)

Ακριβής εντοπισμός των σημείων πίεσης και των σημείων εκτόνωσης των πιέσεων

Ψηφιακή αποτύπωση όλων των χαρακτηριστικών (βάρος, ύψος, γωνία Cobb, στροφές κατά Moe, ύβος, κλίση λεκάνης, κλίση ώμων, κ.λπ.)

Απόλυτα εξατομικευμένη κατασκευή με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια

Διαρκής παρακολούθηση για τις σωματομετρικές αλλαγές λόγω ανάπτυξης και διόρθωσης πιέσεων

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Εάν δεν είστε σίγουροι αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την δωρεάν ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ.

Είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, να συζητήσουμε για τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε και να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επισκεφθείτε μας σε άτυπη βάση, με όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις για να βρείτε ποιό είναι το κατάλληλο επόμενο βήμα για την δική σας περίπτωση.

Το δωρεάν ραντεβού ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ διαρκεί δεκαπέντε λεπτά περίπου.

Λειτουργούμε παρέχοντας υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

    Συμφωνώ να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα που αποστέλνω από αυτήν την φόρμα για την επικοινωνία μαζί σας.