Νέα

Οστεοπορωτικό Κάταγμα και η επιστημονική ομάδα του Scoliosis Spine Laser Center

Ακόμα και αν βάλετε τα δυνατά σας για να προστατέψετε τα οστά σας είναι δυνατόν να υποστείτε κάταγμα λόγω της οστεοπόρωσης. Ανεξάρτητα με την περιοχή του κατάγματος, η ανάρρωση σχετίζεται με πολλούς παράγοντες που δεν αφορούν μόνο την επούλωση του οστού.

Η ανάκτηση των δυνάμεων σας και η επιστροφή στις συνήθεις δραστηριότητες μετά από κάταγμα, είναι μια συνεχής διαδικασία.  Η ανάρρωση σας από ένα κάταγμα εμπλέκει συνήθως διάφορες ειδικότητες. Ο ορθοπεδικός θα αποκαταστήσει χειρουργικά την βλάβη, αν χρειάζεται, ή θα ακινητοποιήσει την τραυματισμένη περιοχή με σωστή τεχνική. Ο τεχνικός ορθοπεδικός θα  κατασκευάσει μόνο για εσάς τον  κατάλληλο ορθοπεδικό – υποστηρικτικό κηδεμόνα. Ο φυσίατρος   σε συνεργασία με φυσιοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις- ώστε η αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής του κατάγματος να είναι γρήγορη, αποτελεσματική και χωρίς δυσμενείς συνέπειες για τις δραστηριότητες σας.

Όλοι αυτοί οι ειδικοί επαγγελματίες υγείας φροντίζουν για την πληρέστερη λειτουργική σας αποκατάσταση και την επιστροφή σας στην καθημερινή σας ζωή, χωρίς δυσμενείς συνέπειες για εσάς και τους οικείους σας.