Αρθρογραφία

Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση – Κεντρική Κλινική Αθηνών

Πανελλήνιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση η οποία θα λάβει χώρα 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα και τελεί υπό την αιγίδα του Κολλεγίου Ελλήνων Χειρουργών. Στόχος της συνάντησης αποτελεί η  προσέγγιση και η παρουσίαση  νέων καινοτόμων επιστημονικών δεδομένων  πάνω στις σύγχρονες θεραπευτικές και επεμβατικές μεθόδους στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία, στη Γενική Χειρουργική, στη Νευροχειρουργική, στην Καρδιολογία και Επεμβατική Καρδιολογία, στην Αγγειοχειρουργική, στην Ουρολογία, στην Χειρουργική αντιμετώπιση της Παθολογίας των Ενδοκρινών Αδένων, στην Πλαστική Χειρουργική, στην Αναισθησιολογία και στη Λοιμωξιολογία.

Η  Ιατρική Κοινότητα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε συνεργασία με το καταξιωμένο διεθνώς Κολλέγιο Ελλήνων Χειρουργών αποφάσισαν και προγραμμάτισαν την συνάντηση γιατρών  στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 προκειμένου να επεξεργαστούν τις προοπτικές της Ιατρικής στο άμεσο και απώτερο μέλλον, έχοντας ως γνώμονα ότι στην εποχή της παγκοσμιοποίησης καθημερινά θεραπεύουν ή/και χειρουργούν ασθενείς έξω από τα στενά σύνορα της χώρας μας (Τουριστική Ιατρική).

Παράλληλα, σκοπό αποτελεί η παρουσίαση από  εξειδικευμένους  ιατρούς ανά ειδικότητα των πιο  σύγχρονων  τεχνικών  και θεραπειών  που εφαρμόζονται  και στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και πάντα βάση των Διεθνών δεδομένων.

Στο ανωτέρω πλαίσιο  θα συζητηθούν τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα για τα πιο συχνά και σημαντικά θέματα που απασχολούν τους ασθενείς  καθημερινά, σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα ενοτήτων ανά ειδικότητα, με 14 στρογγυλά τραπέζια και 4 δορυφορικά συμπόσια.