Νέα

Πόσο βαριέμαι τον κηδεμόνα …

scoliosisslc im boredΊσως το δεύτερο χειρότερο πράγμα στον κόσμο είναι η βαρεμάρα. Το πρώτο είναι να είσαι βαρετός,  είχε πει ο Γάλλος Jean Baudrillard. Η πλήξη και η βαρεμάρα είναι από τα πιο συχνά και ανεξήγητα φαινόμενα, ειδικά για τη νέα γενιά. Τα συναισθήματα που προκαλεί ένας ορθοπεδικός κηδεμόνας  είναι δυσάρεστα και μπορούν να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ας δούμε ορισμένους τρόπους για να φύγουμε από αυτή την κατάσταση.
  1. Εάν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, βιώστε το πρόβλημα που σας προκαλεί βαρεμάρα. Σύντομα θα ανακαλύψετε πως δεν είναι καν βαρετό θα δείτε και κάτι καλό που θα σας βοηθήσει να το αντέξετε.
  2. Παρατηρείστε τι συμβαίνει γύρω σας. Όταν βαριέστε, παρατηρήστε τους ανθρώπους, τι φορούν, τι κάνουν πώς κινούνται, τους θορύβους και άλλα. Μπορείτε να μετατρέψετε κάθε τι αδιάφορο, που υπάρχει γύρω σας σε ενδιαφέρον.  Να είστε σίγουροι ότι θα εντοπίσετε και άλλα άτομα που φορούν κηδεμόνα αλλά δεν θέλουν να το δείξουν να το πουν.
  3. Αντιληφθείτε ότι μπορεί να είστε τυχεροί κατά βάθος. Σκεφθείτε πως θα ήταν χειρότερη η αναμονή σας στην αίθουσα ενός ιατρείου με πόνους στη μέση, παρά ένα χρονικό διάστημα θεραπείας με κηδεμόνα.
  4. Σκεφθείτε μήπως το πρόβλημα βρίσκεται σε εσάς. Φροντίστε να προσπαθείτε σε κάθε περίπτωση για το καλύτερο.