Μας εμπιστεύεστε, σας νοιαζόμαστε

Κέντρο Συντηρητικής Αντιμετώπισης Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης

Scoliosis
Spine Laser Center

Από το 1952 μέχρι και σήμερα, το κέντρο Scoliosis SLC ειδικεύεται στην αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης όπως η σκολίωση, η κύφωση κ.α. με την κατασκευή κηδεμόνωνΕιδικών φυσικοθεραπευτικών ασκήσεων σκολίωσης (PSSE), Πελματογράφημα και ορθωτικά πέλματα.

Μηχανήματα νέας τεχνολογίας και ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σας εγγυώνται την άριστη κατασκευή κηδεμόνων ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη.

Ξεκινώντας με τη μελέτη της γνωμάτευσης του θεράποντος ιατρού και στη συνέχεια με τη λήψη μέτρων για τον κηδεμόνα, η οποία πραγματοποιείται με σάρωση με scanner, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε έναν λεπτό (3 χιλιοστά) και πολύ ελαφρύ (400-600gr) διορθωτικό και υποστηρικτικό κηδεμόνα. Όλες οι κατασκευές του κέντρου Scoliosis SLC  είναι εγκεκριμένες από τον ΕΟΦ, πιστοποιημένες από το Lloyds, έχουν έγκριση CE και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση 2 ετών.

68
Χρόνια
7500
προληπτικοί έλεγχοι
24000
κηδεμόνες
3
γενιές

Τι είναι σκολίωση;

Η παραμορφωτική κάμψη της σπονδυλικής στήλης προς τα πλάγια δεξιά ή αριστερά ονομάζεται σκολίωση.

Η συνήθεια των παιδιών να μεταφέρουν βαριά αντικείμενα με το ένα χέρι ή να κλίνουν στο πλάι το σώμα τους, όταν κάθονται, δεν είναι δυνατό να προκαλέσει μόνιμη κάμψη της σπονδυλικής στήλης προς τα πλάγια. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις ανάγκες σας.

Το κέντρο Scoliosis SLC λειτουργεί, όλα αυτά τα χρόνια, με βασικό κριτήριο τον ανθρώπινο παράγοντα, φροντίζοντας, τόσο για την αντιμετώπιση των παθήσεων στην σπονδυλική στήλη, όσο και για την ψυχολογία του χρήστη του κηδεμόνα.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατασκευάζουμε κηδεμόνες σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε.

Ο συνδυασμός του κατάλληλου κηδεμόνα με την ειδικές φυσικοθεραπευτικές ασκήσεις σκολίωσης (PSSE),  αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αντιμετώπιση της σκολίωσης και της κύφωσης.

Στο κέντρο Scoliosis SLC παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα ειδικών ασκήσεων, χρησιμοποιώντας τις πιο αναγνωρισμένες διεθνώς  μεθόδους, τη μέθοδο Scroth και τη μέθοδο SEAS .

Δείτε μας στο Youtube

Παρουσίαση της Scoliosis SLC

Formetric 4D Screening

Η συστηματική έρευνα αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για το μέλλον. Για το λόγο αυτό, το Scoliosis SLC, συμβάλλει δυναμικά στην εκπόνηση ερευνών και μελετών με βάση στατιστικών δεδομένων για την σκελετική υγεία. Η εκπόνηση  έρευνας, δίνει την δυνατότητα αποτύπωσης συγκεκριμένων δεδομένων και την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων για την σκελετική υγεία παιδιού και εφήβου, την στάση του σώματος ανδρών και γυναικών, συνήθειες και ενέργειες οι οποίες επηρεάζουν την πορεία και την ποιότητα ζωής των ενηλίκων.

Η έρευνα αποτελεί επίσης, ένα από τα κυριότερα εργαλεία για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό νέων αποκλειστικών προιόντων (κηδεμόνων). Η μελέτη της αποτελεσματικότητας της διόρθωσης εντός κηδεμόνα της γωνίας Cobb προσφέρει στο κέντρο μας καινοτόμες λύσεις και ενεργό ρόλο στην πρόοδο.

Θέλοντας να τεκμηριώσουμε τα αποτελέσματα του Scoliosis Brace ® στις θωρακοοσφυικές σκολιώσεις και με ερευνητικά δεδομένα, υποστηρίξαμε πιλωτική έρευνα (15 άτομα) η οποία παρουσιάστηκε στο 16ο Διεθνές Συμπόσιο Phillip Zorab στο Δουβλίνο με μεγάλη επιτυχία.

Το Scoliosis SLC, δραστηριοποιείται από το 1952 στον τομέα πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης.

Η επιτυχία του βασίζεται σε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών, που παρέχουν ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων, καλύπτοντας συγχρόνως απόλυτα τις ανάγκες της ιατρικής κοινότητας και του κοινού.

Η εξελικτική πορεία του  Scoliosis SLC, μας οδηγεί στα χέρια της 3ης γενιάς, με τον Διονύση Τζατζαλιάρη, επιστημονικό υπεύθυνο του εργαστηρίου, να σχεδιάζει με έμπνευση, να κατασκευάζει με πρωτοποριακό εξοπλισμό, γνώσεις και ενισχυμένο επιστημονικό δυναμικό και να εξελίσσει την συντηρητική αποκατάσταση των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης.

Σήμερα,το κέντρο Scoliosis SLC, με συνεχή ενημέρωση και επαφή με εγχώριους και διεθνείς φορείς, παρακολουθεί και συμμετέχει στις επιστημονικές εξελίξεις του χώρου, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά σε όσους επιλέγουν τις υπηρεσίες του.

Αποτελεί σύγχρονη και πρωτοποριακή μονάδα, που έχει επενδύσει στα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα της παγκόσμιας αγοράς.

Το Scoliosis SLC, δεσμεύεται για την ποιοτική υπεροχή των προιόντων και υπηρεσιών του, ένα μελετημένο επιχειρηματικό σχεδιασμό, που δίνει ουσιαστικά αποτελέσματα, ενώ αναζητά συνεχώς καλύτερες, ποιοτικότερες, αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.

Σε κάθε δραστηριότητα του κέντρου, σημείο αναφοράς αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας. Προσανατολιζόμαστε στο να προσδίδουμε αξία και να εμπνέουμε τους πελάτες μας, επειδή αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε το ότι μας επιλέγουν, προσβλέπουμε στο μέλλον και αξιοποιούμε τις ευκαιρείες για ανάπτυξη.