Πρώτη εκτίμηση

Έχοντας συνείδηση της ευθύνης και υποχρέωσης μας απέναντί σας, στήσαμε τo κέντρo Scoliosis SLC, έτσι που να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς.

Στα πλαίσια της αποτελεσματικότερης θεραπείας σας, ξεκινάμε πάντα τη πορεία της κοινής μας διαδρομής, έχοντας προσωπική επαφή και χρόνο μαζί σας, για να ακούσουμε τις ερωτήσεις και απορίες σας και να σας προσφέρουμε ποιοτικές απαντήσεις και λύσεις, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή πάντα σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες.

Η εμπειρία, μετά από τρεις γενιές συνεχούς πορείας, μας έχει διδάξει, ότι κάθε άνθρωπος που χρειάζεται κηδεμόνα και ειδικές ασκήσεις, πρέπει να αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές προτιμήσεις και απαιτήσεις του.

Στο πρώτο μας ραντεβού, γίνεται και η πρώτη  εκτίμηση.

Στην αρχή, θα εξετάσουμε τα ιατρικά σας αρχεία, θα αξιολογήσουμε τυχόν συμπτώματα που αντιμετωπίζετε και θα συζητήσουμε προηγούμενες θεραπείες που μπορεί να έχετε λάβει για τα προβλήματα της πλάτης σας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο και αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης και των κάτω άκρων.

Τόσο η χρήση κηδεμόνα, όσο και οι ειδικές ασκήσεις, είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται, έχοντας ακριβή και λεπτομερή κλινική εικόνα από όλες τις μετρήσεις, χωρίς να σας υποβάλλουμε σε υπερβολές.

Αξιολογώντας τις μοίρες και έχοντας δυνατότητα απεικόνισης πιθανής ανισοσκέλιας, διαφοράς ύψους λεκάνης, κλίση και στροφή σπονδυλικής στήλης καθώς και παρεκτόπισης του σπονδυλικού άξονα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ιδανικότερη θεραπεία, πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό.