Αρθρογραφία

Προβλήματα από την εφαρμογή του κηδεμόνα

Τα υλικά που είναι κατασκευασμένος ο κηδεμόνας είναι αδρανή και υποαλλεργικά. Η πολύωρη όμως εφαρμογή, ίσως δημιουργήσει προβλήματα κακοσμίας από τον ιδρώτα, οπότε καλό θα είναι να εφαρμόζεται ένα 100% βαμβακερό εφαρμοστό φανελάκι με μανικάκι χωρίς πλαϊνές ραφές, καθημερινό καθάρισμα του κηδεμόνα με μωρομάντηλα, όπως και καθημερινό μπάνιο του ατόμου που τον χρησιμοποιεί και μετά επάλειψη του σώματος με ενυδατική κρέμα σώματος.

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την άσκηση μεγάλων πιέσεων στα σημεία πίεσης, είναι η ερυθρότητα στην αρχή και μετά, εφόσον δεν διορθωθεί το πρόβλημα, η δημιουργία ελκών, που θα ταλαιπωρήσουν το άτομο,  στη συνέχιση της θεραπείας του. Το φαινόμενο αυτό δημιουργείται όταν ασκούνται υπέρμετρες πιέσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν παρατηρήσετε ότι αναπτύσσεται μια ερυθρότητα, που δεν υποχωρεί μετά την αφαίρεση του κηδεμόνα από το σώμα και παραμένει για τουλάχιστον μια ώρα, θα πρέπει να μας επισκεφθείτε και αφού διαπιστώσουμε τα παραπάνω να διαμορφώσουμε ανάλογα τα πίεστρα.

Με γνώμονα την αγάπη για τη δουλειά μας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ποιοτικώς υλικά, έχουμε δεσμευτεί οι επανέλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας  να παρέχονται,  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.