Εκδηλώσεις

Ροταριανός Όμιλος ¨Διόνυσος” : Προληπτική Εξέταση και Υγεία. Κύφωση – Σκολίωση, Παιδική Παχυσαρκία και Ορθοδοντικών Προβλημάτων

Ο Ροταριανός Όμιλος  ¨Διόνυσος”   υπό την αιγίδα Δήμου Διονύσου  διοργανώνει εθελοντική  εκδήλωση με θέμα: Προληπτική Εξέταση  και Υγεία.  Κύφωση – Σκολίωση, Παιδική Παχυσαρκία και Ορθοδοντικών Προβλημάτων  για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Διονύσου  ηλικίας 8-10 ετών”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, από τις 09:00 πμ. μέχρι τις 14:30 μμ., στο ιατρείο Εθελοντών του ΔήμουΔιονύσου στον ΆγιοΣτέφανο ( Κ.Ε.Π. Αγ. Στεφάνου Κοιμήσεως Θεοτόκου 26).

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από Ορθοπεδικό Χειρουργό, Κλινική Διατροφολόγο- Διαιτολόγο Εξειδικευμένο Ορθοδοντικό. Τη δράση θα πλαισιώνει το κέντρο Scoliosis SLC παρέχοντας  το σύστημα τελευταίας τεχνολογίας,  υψηλής ακρίβειας και αξιοπιστίας Formetric 4D για τον προληπτικό έλεγχο Κύφωσης – Σκολίωσης χωρίς ακτινοβολία.

«Καλύτερη υγεία για όλους» αποτελεί  κυρίαρχο στόχο και βασικό  σκοπό της εκδήλωσης σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου “Διόνυσος” Ι. Νικολόπουλο επισημαίνοντας  την σημαντική αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Η πρόληψη είναι ο πιο σύγχρονος και  αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των κυριότερων ασθενειών της εποχής μας. Στόχος είναι, οποιαδήποτε αλλαγή, να εντοπίζεται έγκαιρα και να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να αντιμετωπιστούν διάφορες παθολογικές καταστάσεις που προσβάλουν ετησίως εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.