Νέα

Scoliosis Spine Laser Center: Κάνουμε τη διαφορά στην ποιότητα!

Η προσφορά καλής ποιότητας φροντίδας υπήρξε ανέκαθεν στόχος του κέντρου Scoliosis Spine Laser Center. Η ποιότητα  για το κέντρο από… trendy ιδέα ή ακαδημαϊκή προσέγγιση, γίνεται υλοποιήσιμη και απτή πραγματικότητα. Η ωρίμανση των απαιτήσεων και η κουλτούρα της συνεχούς βελτίωσης  ήταν και είναι το κύριο μέλημα του κέντρου.

Το κέντρο  Scoliosis Spine Laser Center σχεδιάζει και κατασκευάζει   με κάθε λεπτομέρεια, κηδεμόνες για την αντιμετώπιση των σοβαρότερων προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης. Η γνώση και η εμπειρία του κέντρου, έφεραν καινοτόμες ιδέες στο χώρο κατασκευής ορθοπεδικών κηδεμόνωνκαι συνεχίζει  να αναπτύσσεται  αφοσιωμένο στην ποιοτική εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των πελατών.

Το σήμερα δίνει τη δυνατότητα στο  επιστημονικό προσωπικό του κέντρου Scoliosis Spine Laser Center  να κατέχει την πρώτη θέση στην κατασκευή κηδεμόνων.

Η άριστη ποιότητα των κηδεμόνων οφείλεται  στα εξής σημεία:

Ακριβής μεταφορά των σωματομετρικών στοιχείων του ασθενούς.
Διεξοδικός έλεγχος των εργαστηριακών εξετάσεων (ακτινογραφίες, τομογραφίες) και ενσωμάτωση της ακτινογραφίας στο 3D μοντέλο.
Ακριβής εντοπισμός των σημείων πίεσης και των σημείων εκτόνωσης των πιέσεων.
Ψηφιακή αποτύπωση όλων των χαρακτηριστικών (βάρος, ύψος, γωνία Cobb, στροφές κατά Moe, ύβος, κλίση λεκάνης, κλίση ώμων κ.λπ.)

Απόλυτα προσωποποιημένη κατασκευή, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια…και φυσικά μετά την εφαρμογή του κηδεμόνα  το Scoliosis SLC εγγυάται εγγράφως την άριστη λειτουργία του, αλλά και δεσμεύεται οι επανέλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας να παρέχονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ χρησιμοποιώντας τα καλλίτερα ποιοτικώς υλικά.

Related Posts