Εκδηλώσεις

“Σκελετική Υγεία, Πρόληψη και Ενημέρωση” Ημερίδα και δωρεάν μετρήσεις σπονδυλικής στήλης

Προσκεκλημένου του Ιδρύματος  Ανδρέα Καψάλη και του Συλλόγου Φίλων του, συμμετέχουμε στην  ημερίδα που διοργανώνουν και όπου θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις Σπονδυλικής Στήλης την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο ιδιόκτητο κτίριο του στη Λεωφόρο Πετρίτη στην περιοχή Λιβάδι Αίγινας και ώρες: 10:00-17:00.

Η τεχνολογία και το νέο life style  αλλάζει τη στάση του σώματος και επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας. Μέσα στα πλαίσια εγρήγορσης και σωστής αντιμετώπισης, η ημερίδα θα πλαισιωθεί από κύκλο ομιλιών καταξιωμένων ιατρών και επιστημόνων συναφών με το θέμα. Πρώτιστη μέριμνα η ενημέρωση καθώς και η άμεση επαφή και γνώση μέσω της συζήτησης με ένα δυναμικό team ειδικών που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο που θα διεξάγονται και οι εξετάσεις.

Το πλαίσιο των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα Κυριακή 23.4.2017 και ώρες: 11:30-13:30 με ελεύθερη είσοδο στον χώρο του Ιδρύματος (Λεωφόρο Πετρίτη) όπου θα λάβουν χώρα και οι εξετάσεις αλλά σε διαφορετικό επίπεδο και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μπόγρης Γεώργιος | χειρουργός ορθοπεδικός
Χρυσάγη Μαρκέλλα | χειρουργός ορθοπεδικός
Ζήκος Κέντρος | φυσίατρος
Οικονόμου Στέλιος | φυσικοθεραπευτής
Τροχίδης Φίλιππος | φυσικοθεραπευτής
Μπήτρου Φωτεινή | πρωταθλήτρια στίβου
Ζαμπέλης Βασίλης | πρωταθλητής Μαραθωνίου

Τον συντονισμό των ομιλητών και την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος έχει ο ιατρός – χειρουργός ορθοπεδικός και μέλος του  Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κος Ιωάννης Ρούμπος ενώ τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης η κα Ξανθένια Μαντά.

 
 
Την Τρίτη 18.4.2017 πραγματοποιήθηκε στο νησί η παρουσίαση της ημερίδας.
 
 
Την όλη διοργάνωση θα καλύψει το aegina portal.
 

Related Posts