Νέα

Τα μηνύματα των παιδιών στον τοίχο του Scoliosis Spine Laser Center

Τα νέα  γραφεία, όπου εφεξής θα δραστηριοποιείται το κέντρο SCOLIOSIS SLC, είναι πλέον γεγονός και σηματοδοτούν  το άνοιγμα του κέντρου  σε νέες  προκλήσεις.

Aποτελούν εφαλτήριο για περισσότερες και μεγαλύτερες εργασίες στο μέλλον, προσφέροντας ,όπως και μέχρι σήμερα, ποιοτική και υψηλού επιπέδου κάλυψη υπηρεσιών στον τομέα της σκελετικής υγείας σ’ ένα νέο, μοντέρνο, σύγχρονο και άνετο χώρο. Πρόκειται για ένα χώρο, που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές Υγιεινής, Ασφάλειας και Αισθητικής παρέχοντας στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες ένα καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον που καλύπτει πλήρως τις επαγγελματικές και ανθρώπινες ανάγκες.

Περπατώντας στα νέα γραφεία του κέντρου SCOLIOSIS SLC, πέφτεις πάνω στον τοίχο, που ανήκει σε εκείνους που θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, με το δικό τους, χαρακτηριστικό τρόπο.  Είναι ο τοίχος των παιδιών. Όλων εκείνων που  βρέθηκαν εντελώς τυχαία ή με προγραμματισμένο ραντεβού στο κέντρο SCOLIOSIS SLC, που και στο νέο χώρο, συνεχίζοντας  την παράδοση από τον προηγούμενο, στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Ένα ευχαριστώ, ευγνωμοσύνη, συμπαράσταση, ελπίδα, αισιοδοξία, λέξεις που μεταφέρουν το πάθος, τα συνθήματα των παιδιών.Όλων εκείνων που επιδιώκουν, αισθάνονται  και προσπαθούν…