Η τεχνολογία δεν έχει όρια. Δεν έχει περιορισμούς.

Εμείς στο Scoliosis SLC πιστεύουμε ότι:

 “H τελευταία λέξη της τεχνολογίας από μόνη της δεν αρκεί, παρά μόνο όταν συνδυάζεται με την τεχνογνωσία και την μακροχρόνια εμπειρία.”

 

Ο κατάλογος καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν ανακούφιση στον πάσχοντα στον τομέα της υγείας είναι ατελείωτος, οι δε εξελίξεις που συντελούνται είναι ραγδαίες.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός, αποτελούσε πάντοτε, βασική προτεραιότητα και πρώτιστη επένδυση για το κέντρο μας.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και προγράμματα σχεδίασης και παραγωγής, (CAD-CAM), και μηχανές CNC, με την βοήθεια ειδικών κοπτικών εργαλείων και τη δυνατότητα ακρίβειας χιλιοστού που διαθέτουν, τεχνικός ορθοπαιδικός με μεγάλη εμπειρία, γνώση και συνείδηση, κατασκευάζει άρτιους κηδεμόνες,  χωρίς τεχνικά λάθη.

Μετά τη διαδικασία λήψης μέτρων με laser scanner 4ης γενιάς, ξεκινάμε τη διαμόρφωση ενός 3D μοντέλου. Ενσωματώνουμε την ακτινογραφία στο σκαναρισμένο σώμα,  ώστε οι διορθώσεις που θα κάνουμε να είναι ακριβείς, δημιουργούμε ισορροπία και από τις δύο μεριές και φτιάχνουμε τη βάση στήριξης του κηδεμόνα,  που γίνεται στα λαγόνια,  ώστε να μπορούμε να κάνουμε περιστροφές, συνεχίζουμε με τις διορθώσεις μας, πρώτα δίνοντας τις πιέσεις και τις αντιστροφές,  έχοντας δώσει χώρο για τις εκτονώσεις των πιέσεων.

Τοποθετούμε πάλι την ακτινογραφία για να ελέγξουμε αν είμαστε ακριβείς ή χρειάζονται ρυθμίσεις. Το επόμενο βήμα είναι η επιμήκυνση,  διότι από τη στιγμή που διορθώνουμε το σώμα,  σίγουρα κερδίζουμε και στο ύψος του σκελετού.

Η τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα για την κατασκευή κηδεμόνων γρήγορα, καθαρά και με ελαχιστοποίηση του λάθους.

Σε αυτή τη φάση έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία κατασκευής, παντρεύοντας τη δύναμη της τεχνολογίας, τη γνώση και την εμπειρία .

Μας μένει η ομαλοποίηση του 3D μοντέλου και οι καμπύλες κοπής του κηδεμόνα, ώστε να δούμε πως θα είναι τελειωμένος πριν σταλεί στο ρομπότ. Στρώνουμε σωστά το καλούπι χωρίς κενά και ξεκινά η κοπή.

Ήδη, για το σωστό καλούπι έχει χρησιμοποιηθεί η γνώση του ανθρώπου και η  δύναμη του υπολογιστή…

Θα ήταν άραγε η τεχνολογία τόσο ουσιαστική στα λάθος χέρια;

Έχοντας πλέον σχηματίσει και κόψει το καλούπι, το γυρίζουμε με το ειδικό υποαλλεργικό – πιστοποιημένο θερμοπλαστικό, ξαναμπαίνει στο ρομπότ,  κόβοντας το σύμφωνα με το σώμα του μοντέλου και εκεί γίνεται το 90% της πρόβας του κηδεμόνα, μειώνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο αναμονής.

Στο Scoliosis SLC διαθέτουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και καταρτισμένο δυναμικό,  εμπειρικά και τεχνολογικά. Σε συνδυασμό με τον πλέον  προηγμένο εξοπλισμό  τελευταίας γενιάς, με τους κατάλληλους και πλέον εξειδικευμένους ανθρώπους να τον χρησιμοποιούν, μπορούμε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε προιόντα που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Η Δέσμευσή μας

Το Scoliosis SLC δεσμεύεται για την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων και υπηρεσιών του, ένα μελετημένο σχεδιασμό, που δίνει ουσιαστικά αποτελέσματα, ενώ αναζητούμε συνεχώς καλύτερες, ποιοτικότερες, αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.