Εκδηλώσεις

Το SCOLIOSIS S.LC. σε διεθνές συμπόσιο Ορθοπαιδικής, στη Σερβία

To 1st International Symposium: “Current trends in research on Scoliosis and Other Spinal Deformities” πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Novi Sad της Σερβίας, στις 29 Ιουνίου 2019.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα αξιοποιώντας τα πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα για την αντιμετώπιση της σκολίωσης και άλλων παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης. Η διεξαγωγή της ημερίδας πραγματοποιήθηκε στον Συνεδριακό χώρο Master Centar.

Το επιτελείο και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του κέντρου SCOLIOSIS S.LC. συμμετέχοντας δυναμικά στην ημερίδα, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τους κηδεμόνες νεάς γενιας και να εστιάζουν στην ανάλυση επίσημων στοιχείων και αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, τα μέλη του σεμιναρίου διαπίστωσαν, μέσα από την παρουσιάση σχετικής μελέτης, από το κέντρο SCOLIOSIS S.LC, τα πλεονεκτηματα ή καλύτερα τα θετικά σημεία, στα οποία υπερτερεί και διαφοροποιείται ο κηδεμόνας SCOLIOSIS BRACE σε σύγκριση με άλλους κηδεμόνες. Ορθοπαιδικοί και φυσικοθεραπευτές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα ποσοστά επιτυχίας της συντηριτικής αποκατάστασης της σκολίωσης και άλλων παθήσεων της σπονδυλικής στήλης από το SCOLIOSIS S.LC.