Νέα

Το Scoliosis Spine Laser Center κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Τα τελευταία χρόνια το  Scoliosis Spine Laser Center  στέκεται κοντά στα παιδιά, μαθητές, εφήβους, ενήλικες και συνταξιούχους  με την παροχή δωρεάν εξετάσεων,  ενημερωτικών ομιλιών και ποικιλόμορφων εκδηλώσεων  με εξειδικευμένους επιστήμονες σε όλη την Ελλάδα!

Η δράση αυτή προσμετρά πάνω από 150 εκδηλώσεις τόσο εντός Αττικής όσο και στην περιφέρεια. Μέχρι σήμερα έχουμε προσφέρει  7.500  δωρεάν προληπτικούς ελέγχους  Σκολίωσης – Κύφωσης  και άλλων παραμορφώσεων  της σπονδυλικής στήλης  με το Formetric 4D  σε όλη την Επικράτεια. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εκδηλώσεων έχουν πραγματοποιηθεί σε σχολικές κοινότητες  σε όλη την Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας δωρεάν προληπτικούς ελέγχους, έχουν εξυπηρετηθεί  πολλές οικογένειες, έχουν ενημερωθεί οι γονείς για τις σκελετικές παθήσεις  και έχουν ανιχνευθεί προβλήματα Κύφωσης – Σκολίωσης και άλλων σκελετικών παθήσεων σε μαθητές.

Ασφαλώς η δράση δεν σταματά εδώ, καθότι η επιστημονική ομάδα του κέντρου Scoliosis Spine Laser Center  συνεχίζει το έργο της  και σε άλλες περιοχές εντός και εκτός λεκανοπεδίου.

Related Posts