Τι κάνουμε εμείς στο Scoliosis SLC;

Η κατανόηση των αναγκών σας σφαιρικά, ολοκληρωμένα και σε βάθος συμβάλλει στο να σας προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Σε σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον, με πρωτοποριακό τεχνολογικό εξοπλισμό, εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο επιστημονικούς συνεργάτες,αποφεύγοντας γραφειοκρατικές διαδικασίες,υποστηρίζουμε με συνέπεια τις ανάγκες σας και προσφέρουμς ποιοτικές λύσεις.

Στο κέντρο Scoliosis SLC θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε, στον κατάλληλο χρόνο, με τον σωστό τρόπο, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Παροχές αποτελεσματικής φροντίδας, ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες με ορθολογική κατανομή των περιορισμένων διαθέσιμων πόρων.

Με συνεχή ενημέρωση και επαφή με εγχώριους και διεθνείς φορείς το κέντρο Scoliosis SLC παρακολουθεί δυναμικά τις επιστημονικές εξελίξεις του χώρου, διαμορφώνει ποιοτικές λύσεις και  προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στην πρόληψη, διάγνωση και αποκατάσταση των σκελετικών παθήσεων σε όλες τις ηλικίες.

Κανένας ενήλικος με πρόβλημα στο σώμα του δεν ήταν έτσι έφηβος.

Οι πρώτες παραμορφώσεις σπονδυλικής στήλης παρατηρούνται σε παιδιά προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας με γρήγορη εξέλιξη, μέχρι την ολοκλήρωση της ανάπτυξής τους και με ρυθμό επιδείνωσης σε όλη την ενήλικη ζωή.

Θέλουμε υγιή παιδιά σήμερα και υγιείς ενήλικες αύριο.

Για ότι χρειαστείτε, είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας τις ανάγκες σας και χτίζοντας καθημερινά μια σχέση εμπιστοσύνης, που μας φέρνει και τους δυό στην πρώτη γραμμή…